tievahti-logo

05.01.2022

Tievahdin kehityskurkistus: näin helposti käy uuden tien lisääminen

Tievahti-verkkopalvelun kehitys liikkuu eteenpäin mainiota vauhtia joka päivä! Suuri osa palvelun tärkeimmistä ominaisuuksista alkaa olla jo oikein hyvällä mallilla. Yksi niistä on uuden tien lisääminen, joka on äärimmäisen helppoa!

Näin kätevästi Tievahdissa tapahtuu tien lisääminen

Tahdomme esitellä yhtä Tievahdin kehitteillä olevista ominaisuuksista käytännön tasolla. Oheinen video ja kuvasarja havainnollistavat kuinka sujuvaa ja vaivatonta palvelussa on uuden tien lisääminen.

Voit lisätä uuden tien Tievahdissa vain hetkessä suorittamalla neljä yksinkertaista vaihetta!

  1. Napauta kohtaa ”Lisää uusi tie” ja etsi oma tiesi
kuvakaappaus tievahti verkkopalvelusta

2. Valitse tien osuus kätevästi maalaamalla tietokoneesi hiirellä tai puhelimella sormellasi

tien maalaaminen tievahti verkkopalvelussa

3. Valitse tiehesi kuuluvat kiinteistöt

kiinteistöjen valitseminen tievahti verkkopalvelussa

4. Nimeä tiesi, tarkista tietojen olevan kunnossa ja paina ”tallenna”

tien nimeäminen ja tietojen tarkastaminen tievahti verkkopalvelussa

Se oli siinä! Näin vikkelää ja jouhevaa on uuden tiesi lisääminen Tievahdissa.

Helpompi tie on pian täällä

Tievahti on yksityisteiden suunnannäyttäjä! Hoidat palvelun kautta helposti ja nopeasti mm. tiesi tietojen ja osakkaiden hallinnoinnin, kokousten järjestämisen, tieyksiköinnin ja tiemaksujen hoidon, ostolaskujen ja tilausten käsittelyn, talouden seurannan ja tilinpäätöksen teon, avustusten hakemisen ja liikennemerkkien ilmoittamisen.

Tievahti-palvelun kehitystyö on jo pitkällä. Olemme saaneet jo merkittävän osan lupaamistamme ominaisuuksista valmiiksi.

Olemme kehittäneet valmiiksi jo mm. rekisteröitymisen ja kirjautumisen sovellukseen, karttatoiminallisuudet, tiekunnan lisäämisen ja kustannuspaikan lisäämisen.

Tällä hetkellä kehitämme Tievahti-verkkopalveluun osakas- ja yksiköintitietojen lisäämistä kustannuspaikoille ja talous- ja kokoustoimintoja.

Näillä näkymin tuliterä palvelu päästään julkaisemaan nyt alkaneen vuoden ensimmäisellä puolikkaalla. Pysykää siis kuulolla, helpompi tie on jo lähellä!

Tilaa ilmainen Tiekunnan vuosikello

mies näyttämässä peukkuja

Tievahti-verkkopalvelua odotellessasi tutustu Tiekunnan vuosikelloon, tiekunnan puheenjohtajan uuteen parhaaseen kaveriin!

Tiekunnan vuosikello on maksuton palvelu, jossa saat joka kuukausi Tievahdin auktorisoiman tieisännöitsijän laatimat tehtävälistat ajankohtaisimmista ja tärkeimmistä askareista tielläsi suoraan sähköpostiisi, puhelimeesi tai postilaatikkoosi.

Tiekunnan vuosikellon avulla pysyt aina helposti kartalla tiesi tärkeimmistä tehtävistä. Tutustu vuosikellon sisältöihin ja tilaa se sähköpostiisi, postilaatikkoosi tai tekstiviestitse luuriisi alla olevasta linkistä nyt!

Tievahti-popup-hero

Tule oikealle tielle

Niin yksityistien omistajat, käyttäjät ja viranomaiset hyötyvät siitä, kun yksityisverkko on kunnossa ja siihen liittyvä tieto on aina ajan tasalla.

Liity nyt uutiskirjeemme tilaajaksi:

Mikä on roolisi tiekunnassasi?