tievahti-logo

02.12.2021

Tievahti osti OTSOn tiekunta-asiakkuudet

Tievahti-verkkopalvelun taustalla toimiva Suomen Tieverkko Oy on ostanut OTSO Metsäpalvelut Oy:n konkurssipesältä tiekuntien hallintopalvelujen projektikannan 1. joulukuuta 2021.

Otamme haltuumme OTSO Metsäpalvelujen tiekuntien hallintopalvelujen sopimukset. Lähestymme lähiviikkojen aikana OTSOn tiekunta-asiakkaita ja esitämme heille jatkotoimenpiteitä hallintopalvelujen jatkosta.

Uusia palveluja tiekuntien arkeen

Olemme tehneet uraauurtavaa kehitystyötä Tievahti-verkkopalvelun kanssa helpottaaksemme tiekuntien käytännön arkea.

Aloitimme Tievahdin kehittämisen kesäkuussa 2021. Vaikka ensimmäisen version julkaisu onkin jouduttu siirtämään ensi vuoden puolelle, kehitystyössä on edetty hyvää vauhtia.

Kysyntä tiekuntien ja yksityisteiden elämää helpottavalle palvelulle on ollut huimaa. Siksi teemme joka päivä kaikkemme, jotta Tievahti-palvelu saataisiin kaikkien teiden käyttöön niin pian kuin suinkin mahdollista!

Olemme tuoneet jo nyt monia uudenlaisia palveluja tiekuntien arkeen. Hiljattain avautunut Tiefoorumi, asiantuntijoiden ajankohtaiset blogit ja juuri julkaistu Tievahdin vuosikello auttavat tiekunnan asioiden hoitamisessa.

Tiefoorumin ja vuosikellon myötä tieasiantuntijoiden apu on aina saatavillasi. Tiekunnat saavat kanavistamme jatkuvasti tärkeää ajankohtaista tietoa siitä, mihin asioihin teillä tulee kiinnittää huomiota eri vuodenaikoina.

Uudet hallintopalveluasiakkaat tulevat vauhdittamaan Tievahdin kehitystä ja pääsevät kokeilemaan uutta, ensi vuonna julkaistavaa Tievahti-verkkopalvelua ensimmäisenä.

Jatkamme OTSO Metsäpalvelut Oy:n vanhojen asiakkaiden hallintopalveluiden tuottajana. Arvostamme OTSO Metsäpalvelu Oy:n tekemää työtä tiekuntien hallintopalveluiden tarjoajana.

Tämä kauppa alleviivaa haluamme kehittää yksityisteiden hallinnointipalveluja yhä monipuolisemmiksi, toimivimmiksi ja tehokkaimmiksi.

Näin tiekuntien hallintopalvelujen kauppa vaikuttaa OTSOn asiakkaisiin

Lähestymme OTSO Metsäpalvelut Oy:n tiekuntien hallintopalveluasiakkaita lähiviikkojen aikana ja esitämme heille ehdotuksemme jatkotoimenpiteistä.

Hallintopalveluiden siirto ja käyttöönotto aloitetaan välittömästi. Tiedotamme tiekuntia sitä mukaa kuin asiakkuuksien siirto etenee.

Sinun ei tarvitse OTSOn tiekunta-asiakkaana tehdä juuri nyt mitään. Voit jäädä odottelemaan rauhallisin mielin yhteydenottoamme.

Pyrimme olemaan teihin kaikkiin henkilökohtaisesti yhteydessä viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Samassa yhteydessä päätetään myös hallintomateriaalinne käsittelystä.

Lue OTSO Metsäpalvelujen oma tiedote alta

Ota somet seurantaan

Saat yksityistieasioita koskevia vinkkejä ja näet toimintaamme myös sosiaalisen median puolella, joten ota ihmeessä kanavamme seurantaan!

Tievahti-popup-hero

Tule oikealle tielle

Niin yksityistien omistajat, käyttäjät ja viranomaiset hyötyvät siitä, kun yksityisverkko on kunnossa ja siihen liittyvä tieto on aina ajan tasalla.

Liity nyt uutiskirjeemme tilaajaksi:

Mikä on roolisi tiekunnassasi?