tievahti-logo

02.12.2021

Tievahti osti OTSOn tiekunta-asiakkuudet

Tievahti-verkkopalvelun taustalla toimiva Suomen Tieverkko Oy on ostanut OTSO Metsäpalvelut Oy:n konkurssipesältä tiekuntien hallintopalvelujen projektikannan 1. joulukuuta 2021.

Otamme haltuumme OTSO Metsäpalvelujen tiekuntien hallintopalvelujen sopimukset. Lähestymme lähiviikkojen aikana OTSOn tiekunta-asiakkaita ja esitämme heille jatkotoimenpiteitä hallintopalvelujen jatkosta.

Uusia palveluja tiekuntien arkeen

Olemme tehneet uraauurtavaa kehitystyötä Tievahti-verkkopalvelun kanssa helpottaaksemme tiekuntien käytännön arkea.

Aloitimme Tievahdin kehittämisen kesäkuussa 2021. Vaikka ensimmäisen version julkaisu onkin jouduttu siirtämään ensi vuoden puolelle, kehitystyössä on edetty hyvää vauhtia.

Kysyntä tiekuntien ja yksityisteiden elämää helpottavalle palvelulle on ollut huimaa. Siksi teemme joka päivä kaikkemme, jotta Tievahti-palvelu saataisiin kaikkien teiden käyttöön niin pian kuin suinkin mahdollista!

Olemme tuoneet jo nyt monia uudenlaisia palveluja tiekuntien arkeen. Hiljattain avautunut Tiefoorumi, asiantuntijoiden ajankohtaiset blogit ja juuri julkaistu Tievahdin vuosikello auttavat tiekunnan asioiden hoitamisessa.

Tiefoorumin ja vuosikellon myötä tieasiantuntijoiden apu on aina saatavillasi. Tiekunnat saavat kanavistamme jatkuvasti tärkeää ajankohtaista tietoa siitä, mihin asioihin teillä tulee kiinnittää huomiota eri vuodenaikoina.

Uudet hallintopalveluasiakkaat tulevat vauhdittamaan Tievahdin kehitystä ja pääsevät kokeilemaan uutta, ensi vuonna julkaistavaa Tievahti-verkkopalvelua ensimmäisenä.

Jatkamme OTSO Metsäpalvelut Oy:n vanhojen asiakkaiden hallintopalveluiden tuottajana. Arvostamme OTSO Metsäpalvelu Oy:n tekemää työtä tiekuntien hallintopalveluiden tarjoajana.

Tämä kauppa alleviivaa haluamme kehittää yksityisteiden hallinnointipalveluja yhä monipuolisemmiksi, toimivimmiksi ja tehokkaimmiksi.

Näin tiekuntien hallintopalvelujen kauppa vaikuttaa OTSOn asiakkaisiin

Lähestymme OTSO Metsäpalvelut Oy:n tiekuntien hallintopalveluasiakkaita lähiviikkojen aikana ja esitämme heille ehdotuksemme jatkotoimenpiteistä.

Hallintopalveluiden siirto ja käyttöönotto aloitetaan välittömästi. Tiedotamme tiekuntia sitä mukaa kuin asiakkuuksien siirto etenee.

Sinun ei tarvitse OTSOn tiekunta-asiakkaana tehdä juuri nyt mitään. Voit jäädä odottelemaan rauhallisin mielin yhteydenottoamme.

Pyrimme olemaan teihin kaikkiin henkilökohtaisesti yhteydessä viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Samassa yhteydessä päätetään myös hallintomateriaalinne käsittelystä.

Lue OTSO Metsäpalvelujen oma tiedote alta

Jos tiellesi sattuu askarruttavia asioita

Kurvaa Tievahdin uudelle foorumille!

Tiefoorumilla pulmiasi ratkovat muun muassa asiantuntevat ja palvelualttiit tieisännöitsijät. Voit pohtia tiemaailman ajankohtaisia asioita myös muiden yksityisteiden osakkaiden kanssa ympäri Suomen.

Pysy kartalla tiesi tehtävistä

Tilaa Tievahdin vuosikello ilmaiseksi käyttöösi!

Tilaa tien vuosikello sähköpostiisi

Pysy kartalla yksityisteiden vuodenkierrosta tieasiantuntijoidemme ylläpitämällä vuosikellolla. Tilaa vuosikello sähköpostiisi, niin olet aina oikealla tiellä.

Täytä tiedot ja tilaa:

Tarjous siltahankkeesta

Tarjous tiehankkeesta

Kiitos Tievahdin uutiskirjeen tilaamisesta!

Tarjous kuntotarkastuksesta

Tarjous siltasuunnittelusta

Tarjous tiekunnan perustamisesta

Tarjous tieyksiköinnistä

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiemestari

Tiemestari -palvelupaketti on täyden palvelun ratkaisu tiekuntien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Se tarjoaa kaiken tarvittavan aina taloushallinnosta kokousjärjestelyihin ja lakisääteisten velvoitteiden hoitamiseen. Tässä paketissa tuomme kaiken valmiiksi pöytään järkähtämättömällä ammattitaidolla.

 

Tiemestari-pakettiin voi valita erikseen myös toimitsijamiespalvelun, joka kattaa tien kunnossapitovastuun, jokapäiväisten asioiden hoitamisen sekä jopa tiekunnan edustamisen, mikäli sellaiseen on tarvetta.  

Tiemestari sopii tiekunnille, joiden osakkaat haluavat marssia valmiiseen kokouspöytään ja sekin on tietysti vapaaehtoista.

 

Tiemestari onkin voittajien valinta!

Tieisäntä -palvelupaketti on suunniteltu tiekunnille, jotka etsivät kokonaisvaltaisempaa ratkaisua hallinnollisiin tehtäviinsä. Tämä paketti tarjoaa kaiken tarvittavan taloushallinnosta kokousjärjestelyihin, mikä takaa, että tiekuntasi koko hallinto hoidetaan kattavasti tinkimättömällä ammattitaidolla. 

Tarjoamme tarvittaessa myös laajan kirjon lisäpalveluita, jotka tukevat tiekuntasi arkea, kuten perintä- ja ulosottohakemusten laatimisen sekä yksityistierekisteri- ja Digiroad-ilmoitukset, varmistaen, että kaikki hallinnolliset asiat ovat ajan tasalla yksityiskohtia myöten.

Tieisäntä sopii kaikenlaisille tiekunnille, jotka haluavat ulkoistaa kaikki hallinnolliset tehtävänsä.

Tieisäntä tarjoaa tiekunnan hallinnon huippuosaaviin käsiin!

Tieniekka

Tievahti-viranomaisvaatimukset

Tieniekka -palvelupaketti tarjoaa tiekunnille helpon ja tehokkaan tavan hoitaa tiekunnan työläimmät hallinnolliset tehtävät. Olipa kyseessä kirjanpito, tilinpäätös, maksuunpanoluettelon laatiminen, tiemaksujen laskutus tai kiinteistö- ja osakastietojen ylläpito, Tieniekka-palvelupaketissa huolehdimme nämä kaikki ammattimaisella otteella ja tarkkuudella. Tarjoamme halutessanne myös kokouskutsujen laadinnan ja lähetyksen sekä talousarvioiden muodostamisen lisäpalveluina. 

Tieniekka on suunnattu erityisesti pienemmille tiekunnille hallinnollisten velvoitteiden hoitamiseksi, mutta toimii myös isommillakin tiekunnilla, mikäli tiekunnalla on aktiivinen ja toimiva toimielin.

Tieniekka vapauttaa aikaa arkeesi!

Tämä sivusto on työn alla!

Hei, päivitämme verkkosivujamme ja tämä sivu on vielä työnalla.

Autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme joten kysy rohkeasti!

tiekunnat@tievahti.fi

 010 2028 444

Sivu aukeaa lähipäivinä!

Palvelun aloitustiedot

Tiekunnan perustiedot

Tiekunnan yhteyshenkilö

Tarjouksen yhteenveto

Palvelun tiedot:
Tiekunnan tiedot:
Tiekunnan yhteyshenkilön tiedot:

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikä hanke sinua kiinnostaa?

Ilmoita tietosi molemmilla lomakkeilla jos haluat tarjouksen molemmista hankkeista.

Siltahanke
Tiehanke
Tarjous kantavuusmittauksesta

Kiitos Tievahdin vuosikellon tilaamisesta!

Kiitos ilmoittautumisesta!

Ilmoittamasi tiedot on tallennettu Tievahdin kumppanirekisteriin.