tievahti-logo

28.11.2022

Tievahti osti Tieniekka Oy:n

Tievahti-palvelujen taustalla toimiva Suomen Tieverkko Oy on ostanut tieisännöintipalveluja tuottavan Tieniekan. Yrityskauppa mahdollistaa perusparannushankkeiden ja koko alan kehittämisen. Tieniekasta siirtyvät asiakkaat saavat mahdollisuuden päästä kiinni uuteen, pian julkaistavaan, koko Suomen laajuiseen Tievahti-verkkopalveluun ensimmäisten joukossa. Tievahti-verkkopalvelu on herättänyt suurta mielenkiintoa valtakunnallisesti.

 

Tieniekka ja Tievahti ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo parin vuoden ajan. Nyt hetki yhdistymiselle oli oikea molemmille osapuolille.

– Näemme tämän merkittävänä harppauksena eteenpäin. Tiekunnan osakkaan kannalta on tärkeää, että toiminta on läpinäkyvää. Yrityskaupan myötä saamme rutiinityöt minimiin ja pääsemme kehittämään perusparannushankkeita. Meillä on nyt mahdollisuus kehittää koko alaa eteenpäin. Oli maailman tilanne mikä tahansa yksityisteiden rooli on merkittävä, jotta oma tuotanto metsästä ja maasta saadaan liikkeelle, toteavat Tieniekan tieisännöitsijät Opri Pietiäinen ja Timo Paunonen, joka valittiin Vuoden Tieisännöitsijäksi 2021.

Uusi verkkopalvelu lisää läpinäkyvyyttä ja yhdistää toimijoita

Uudenlaisen Tievahti-verkkopalvelun kanssa on tehty uraauurtavaa kehitystyötä kesäkuusta 2021 asti, jotta tiekuntien käytännön arki helpottuisi. Kysyntä tiekuntien ja yksityisteiden elämää helpottavalle palvelulle on ollut huimaa koko Suomessa. Tieniekasta siirtyvät uudet asiakkaat tulevat vauhdittamaan Tievahdin kehitystä ja pääsevät kokeilemaan uutta, pian julkaistavaa Tievahti-verkkopalvelua ensimmäisinä.

Tievahti-verkkopalvelu automatisoi tieasioiden hallinnointia, antaa osakkaalle pääsyn tiekunnan ajantasaisiin tietoihin, mahdollistaa perusparannushankkeiden kehittämistä ja luo vuorovaikutusta toimijoiden välille. Pitkällä aikavälillä verkkopalvelu lisää turvallisuuden tunnetta, huoltovarmuutta ja maaseudun elinvoimaisuutta kaikkialla Suomessa.

– Tulemme tuottamaan ammattimateriaalia koko yksityistieyhteisölle Suomessa ja tekemään ennen kaikkea jotain sellaista, mikä muuttaa projektimaailmaa. Haluamme auttaa asiakkaita projektien läpi viemisessä. Organisoimme, haemme parasta osaamista ja hintaa, yhdistämme ihmisiä ja toimijoita verkkopalveluissamme. Näemme, että tarvetta on myös yrityskaupoille. Haluamme kuunnella alan toimijoita, tuoda uutta mallia ja nuoria osaajia mukaan sekä olla mukana neuvottelupöydissä, kertoo Tievahdin toiminnanjohtaja Esa Keskisaari.

Lisätietoja:

Esa Keskisaari, toiminnanjohtaja, Tievahti, p. 040 841 1112, esa.keskisaari@tievahti.fi

Jos tiellesi sattuu askarruttavia asioita

Kurvaa Tievahdin uudelle foorumille!

Tiefoorumilla pulmiasi ratkovat muun muassa asiantuntevat ja palvelualttiit tieisännöitsijät. Voit pohtia tiemaailman ajankohtaisia asioita myös muiden yksityisteiden osakkaiden kanssa ympäri Suomen.

Pysy kartalla tiesi tehtävistä

Tilaa Tievahdin vuosikello ilmaiseksi käyttöösi!

Tilaa tien vuosikello sähköpostiisi

Pysy kartalla yksityisteiden vuodenkierrosta tieasiantuntijoidemme ylläpitämällä vuosikellolla. Tilaa vuosikello sähköpostiisi, niin olet aina oikealla tiellä.

Täytä tiedot ja tilaa:

Tarjous siltahankkeesta

Tarjous tiehankkeesta

Kiitos Tievahdin uutiskirjeen tilaamisesta!

Tarjous tieisännöinnistä

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikä hanke sinua kiinnostaa?

Ilmoita tietosi molemmilla lomakkeilla jos haluat tarjouksen molemmista hankkeista.

Siltahanke
Tiehanke
Tarjous kantavuusmittauksesta

Kiitos Tievahdin tietopaketin tilaamisesta!

Lataa tietopakettisi alla olevasta linkistä. Saat myös pian ilmoittamaasi sähköpostiin viestin, jossa on latauslinkki Tievahdin tietopakettiin ja hinnastoon. 

Huom! Sähköpostin lähetyksessä voi olla ajoittain pientä viivettä.

Ystävällisin terveisin,
Tievahti Tane

Kiitos Tievahdin vuosikellon tilaamisesta!

Kiitos ilmoittautumisesta!

Ilmoittamasi tiedot on tallennettu Tievahdin kumppanirekisteriin.