tievahti-logo

28.11.2022

Tievahti osti Tieniekka Oy:n

Tievahti-palvelujen taustalla toimiva Suomen Tieverkko Oy on ostanut tieisännöintipalveluja tuottavan Tieniekan. Yrityskauppa mahdollistaa perusparannushankkeiden ja koko alan kehittämisen. Tieniekasta siirtyvät asiakkaat saavat mahdollisuuden päästä kiinni uuteen, pian julkaistavaan, koko Suomen laajuiseen Tievahti-verkkopalveluun ensimmäisten joukossa. Tievahti-verkkopalvelu on herättänyt suurta mielenkiintoa valtakunnallisesti.

 

Tieniekka ja Tievahti ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo parin vuoden ajan. Nyt hetki yhdistymiselle oli oikea molemmille osapuolille.

– Näemme tämän merkittävänä harppauksena eteenpäin. Tiekunnan osakkaan kannalta on tärkeää, että toiminta on läpinäkyvää. Yrityskaupan myötä saamme rutiinityöt minimiin ja pääsemme kehittämään perusparannushankkeita. Meillä on nyt mahdollisuus kehittää koko alaa eteenpäin. Oli maailman tilanne mikä tahansa yksityisteiden rooli on merkittävä, jotta oma tuotanto metsästä ja maasta saadaan liikkeelle, toteavat Tieniekan tieisännöitsijät Opri Pietiäinen ja Timo Paunonen, joka valittiin Vuoden Tieisännöitsijäksi 2021.

Uusi verkkopalvelu lisää läpinäkyvyyttä ja yhdistää toimijoita

Uudenlaisen Tievahti-verkkopalvelun kanssa on tehty uraauurtavaa kehitystyötä kesäkuusta 2021 asti, jotta tiekuntien käytännön arki helpottuisi. Kysyntä tiekuntien ja yksityisteiden elämää helpottavalle palvelulle on ollut huimaa koko Suomessa. Tieniekasta siirtyvät uudet asiakkaat tulevat vauhdittamaan Tievahdin kehitystä ja pääsevät kokeilemaan uutta, pian julkaistavaa Tievahti-verkkopalvelua ensimmäisinä.

Tievahti-verkkopalvelu automatisoi tieasioiden hallinnointia, antaa osakkaalle pääsyn tiekunnan ajantasaisiin tietoihin, mahdollistaa perusparannushankkeiden kehittämistä ja luo vuorovaikutusta toimijoiden välille. Pitkällä aikavälillä verkkopalvelu lisää turvallisuuden tunnetta, huoltovarmuutta ja maaseudun elinvoimaisuutta kaikkialla Suomessa.

– Tulemme tuottamaan ammattimateriaalia koko yksityistieyhteisölle Suomessa ja tekemään ennen kaikkea jotain sellaista, mikä muuttaa projektimaailmaa. Haluamme auttaa asiakkaita projektien läpi viemisessä. Organisoimme, haemme parasta osaamista ja hintaa, yhdistämme ihmisiä ja toimijoita verkkopalveluissamme. Näemme, että tarvetta on myös yrityskaupoille. Haluamme kuunnella alan toimijoita, tuoda uutta mallia ja nuoria osaajia mukaan sekä olla mukana neuvottelupöydissä, kertoo Tievahdin toiminnanjohtaja Esa Keskisaari.

Lisätietoja:

Esa Keskisaari, toiminnanjohtaja, Tievahti, p. 040 841 1112, esa.keskisaari@tievahti.fi

Jos tiellesi sattuu askarruttavia asioita

Kurvaa Tievahdin uudelle foorumille!

Tiefoorumilla pulmiasi ratkovat muun muassa asiantuntevat ja palvelualttiit tieisännöitsijät. Voit pohtia tiemaailman ajankohtaisia asioita myös muiden yksityisteiden osakkaiden kanssa ympäri Suomen.

Pysy kartalla tiesi tehtävistä

Tilaa Tievahdin vuosikello ilmaiseksi käyttöösi!

Tilaa tien vuosikello sähköpostiisi

Pysy kartalla yksityisteiden vuodenkierrosta tieasiantuntijoidemme ylläpitämällä vuosikellolla. Tilaa vuosikello sähköpostiisi, niin olet aina oikealla tiellä.

Täytä tiedot ja tilaa:

Tarjous siltahankkeesta

Tarjous tiehankkeesta

Kiitos Tievahdin uutiskirjeen tilaamisesta!

Kiitos perustietolomakkeen lähettämisestä!

Otamme lähettämänne tiedot parhaamme mukaan huomioon kun laadimme uutta yksikkölaskelmaa.

Jäikö kysyttävää tieyksiköintiin liittyen?

Laita postia tieyksikointi@tievahti.fi tai soita meille 010 2028 444

Tarjous kuntotarkastuksesta

Tarjous siltasuunnittelusta

Tarjous tiekunnan perustamisesta

Tarjous tieyksiköinnistä

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiemestari

Tiemestari -palvelupaketti on täyden palvelun ratkaisu tiekuntien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Se tarjoaa kaiken tarvittavan aina taloushallinnosta kokousjärjestelyihin ja lakisääteisten velvoitteiden hoitamiseen. Tässä paketissa tuomme kaiken valmiiksi pöytään järkähtämättömällä ammattitaidolla.

 

Tiemestari-pakettiin voi valita erikseen myös toimitsijamiespalvelun, joka kattaa tien kunnossapitovastuun, jokapäiväisten asioiden hoitamisen sekä jopa tiekunnan edustamisen, mikäli sellaiseen on tarvetta.  

Tiemestari sopii tiekunnille, joiden osakkaat haluavat marssia valmiiseen kokouspöytään ja sekin on tietysti vapaaehtoista.

 

Tiemestari onkin voittajien valinta!

Tieisäntä -palvelupaketti on suunniteltu tiekunnille, jotka etsivät kokonaisvaltaisempaa ratkaisua hallinnollisiin tehtäviinsä. Tämä paketti tarjoaa kaiken tarvittavan taloushallinnosta kokousjärjestelyihin, mikä takaa, että tiekuntasi koko hallinto hoidetaan kattavasti tinkimättömällä ammattitaidolla. 

Tarjoamme tarvittaessa myös laajan kirjon lisäpalveluita, jotka tukevat tiekuntasi arkea, kuten perintä- ja ulosottohakemusten laatimisen sekä yksityistierekisteri- ja Digiroad-ilmoitukset, varmistaen, että kaikki hallinnolliset asiat ovat ajan tasalla yksityiskohtia myöten.

Tieisäntä sopii kaikenlaisille tiekunnille, jotka haluavat ulkoistaa kaikki hallinnolliset tehtävänsä.

Tieisäntä tarjoaa tiekunnan hallinnon huippuosaaviin käsiin!

Tieniekka

Tievahti-viranomaisvaatimukset

Tieniekka -palvelupaketti tarjoaa tiekunnille helpon ja tehokkaan tavan hoitaa tiekunnan työläimmät hallinnolliset tehtävät. Olipa kyseessä kirjanpito, tilinpäätös, maksuunpanoluettelon laatiminen, tiemaksujen laskutus tai kiinteistö- ja osakastietojen ylläpito, Tieniekka-palvelupaketissa huolehdimme nämä kaikki ammattimaisella otteella ja tarkkuudella. Tarjoamme halutessanne myös kokouskutsujen laadinnan ja lähetyksen sekä talousarvioiden muodostamisen lisäpalveluina. 

Tieniekka on suunnattu erityisesti pienemmille tiekunnille hallinnollisten velvoitteiden hoitamiseksi, mutta toimii myös isommillakin tiekunnilla, mikäli tiekunnalla on aktiivinen ja toimiva toimielin.

Tieniekka vapauttaa aikaa arkeesi!

Tämä sivusto on työn alla!

Hei, päivitämme verkkosivujamme ja tämä sivu on vielä työnalla.

Autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme joten kysy rohkeasti!

tiekunnat@tievahti.fi

 010 2028 444

Sivu aukeaa lähipäivinä!

Palvelun aloitustiedot

Tiekunnan perustiedot

Tiekunnan yhteyshenkilö

Tarjouksen yhteenveto

Palvelun tiedot:
Tiekunnan tiedot:
Tiekunnan yhteyshenkilön tiedot:

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikä hanke sinua kiinnostaa?

Ilmoita tietosi molemmilla lomakkeilla jos haluat tarjouksen molemmista hankkeista.

Siltahanke
Tiehanke
Tarjous kantavuusmittauksesta

Kiitos Tievahdin vuosikellon tilaamisesta!

Kiitos ilmoittautumisesta!

Ilmoittamasi tiedot on tallennettu Tievahdin kumppanirekisteriin.